ĂLIN DONCA A OFERIT IMAGINEA ANULUI, LA MAMAIA!

Afaceristul din Brașov reușește să facă furori ori de câte ori se urcă la volanul bolizilor pe care-i deține.Masini cu mulți cai-putere, afacere prosperă și o familie numeroasă, așa s-ar putea descrie în doar câteva cuvinte viața lui Călin Donca. De curând, Călin Donca a mers pe litoral, unde a făcut o „băiețească”, în parcarea unui club de fițe. 

În vârstă de 37 de ani, cea mai mare pasiune a lui Călin Donca o reprezintă bolizii de lux. Tânărul are câte o mașină pentru fiecare ocazie și niciuna dintre ele nu este o achiziție de neglijat.Însă, cel mai valoros automobil pe care îl deţine a costat în jur de 380.000 de euro, iar întreaga colecție se ridică la o valoare totală de 2 milioane de dolari.

Săptămâma trecută, CANCAN.RO l-a întâlnit pe afaceristul din Brașov, pe litoralul românesc, unde a făcut furori cu bolizii pe care-i deține. În parcarea unui club de fițe din Mamaia, Călin Donca și-a aliniat cele două „jucării”: Lamborghini Urus şi Lamborghini Aventador și le-a „predat” lecții de „șmecherie” amicilor.

Timp de câteva minute  afaceristul  și băieții au vorbit, cel mai probabil,…

Citeste continuarea Aici

You might also like