Alexandra Stan lansează albumul „Rainbows”

Alexandra Stan este primul artist român care colaborează cu un influencer virtual – Ana Tobor – pentru a lansa o melodie!
Alexandra Stan a lansat astazi, 29 aprilie, al cincilea album din cariera – „Rainbows”, alături de Universal Music România. Noul material discografic include piese deja cunoscute precum „Come Into My World” (feat. Nervo), „Tokyo” si „Obsesii”, dar si melodii noi ca „Lie” (inspirata de marea cântăreaţă Maria Lătăreţu), „It’s My Life” sau „Kame Ha” (alături de Ana Tobor, primul influencer virtual din România).
“Am aşteptat atât de mult lansarea acestui album!!! Şi mă bucur că în sfârşit e aici, îl puteţi asculta şi voi! Am muncit mult la “Rainbows”, mi-am pus sufletul în versuri, am scris, am compus, am stat multe ore în studio, dar a meritat totul. Albumul vă trece prin multe stări, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie. De fapt, de asta se numeşte “Rainbows”. Un amalgam de trăiri, de sentimente frumoase, încărcate de emotie. O să ascultaţi piese pop, dar şi balade, o să dansaţi, dar o să intraţi şi într-o stare de melancolie. Sper să vă placă, în “Rainbows” este despre…

Citeste continuarea Aici

You might also like