Alexandra Stan a lansat vinyl-ul „Rainbows”, alături de Universal Music România

Alexandra Stan a lansat albumul „Rainbows” în variantă fizică, primul material din cariera artistei care apare în format vinyl.
În urmă cu câteva luni, Alexandra a lansat varianta online a albumului „Rainbows”, al cincilea material discografic din carieră, care conţine 12 track-uri, printre care prima colaborare a unui artist roman cu un influencer digital – Ana Tobor, colaborarea cu Nervo pentru deja-hitul „Come Into My World”, „Tokyo” si „Obsesii” sau „Lie” (inspirată de marea cântăreaţă Maria Lătăreţu).
Albumul „Rainbows”, în format vinyl, este disponibil în magazinele de specialitate din România, printre care librăriile Cărtureşti, Midav, Compact, Merlin sau Music Box. Pe platformele de streaming, materialul a depăsit 12 milioane de ascultări pe Spotify, a fost inclus in numeroase playlist-uri internationale şi a ajuns în topurile din întreaga lume.
Link shop: https://carturesti.ro/muzica/rainbows-vinyl-1852258645?p=1
“Îmi aduc aminte că acum câţiva ani eram în Los Angeles într-un magazin de discuri şi visam ca într-o zi să am şi eu un album pe vinyl. Azi, în sfârşit pot spune că “primul meu vinyl a…

Citeste continuarea Aici

You might also like