Afla care sunt cele mai populare tipuri de pardoseli pe care le ai la dispozitie!

Atunci cand amenajele orice fel de spatiu, fie propria casa, fie un deposit sau un magazine, trebuie sa pornesti de la alegerea unei pardoseli de calitate, care sa se potriveasca spatiului respectiv.

Rezistenta in timp a pardoselii te va scuti de cheltuieli de intretinere, dar si de eventuale reparatii pe parcursul timpului. Cunoscand tipurile de pardoseala pe care le ai la dispozitie, vei putea face alegerea ideala spatiului tau! Din randurile de mai jos vei afla daca este indicat sa te folosesti de pardoseli epoxidice, din beton sau decorative!

Pardoseli epoxidice

Fiind obtinute din substante chimice ale caror stare de agregare este in forma lichida, aceste pardoseli erau obisnuite in halele industriale, in medii sterile sau in spatii comerciale. Cu toate acestea, astazi reprezinta o optiune aleasa si pentru locuinte, datorita aspectului deosebit. In plus, acestea pot fi personalizate cu usurinta exact dupa gusturile tale! Daca doresti o podea lucioasa sau cu un anumit model, te vei putea bucura cu usurinta de aceasta!

Pardoseli poliuretanice

In ceea ce priveste pardoselile poliuretanice, trebuie sa stii ca acestea se aplica, la fel ca in cazul pardoselilor epoxidce, sub…

Citeste continuarea Aici

You might also like