ADDA lansează „Doctorii”

Odată cu lansarea bestseller-ului „Cele trei ADDA”, material în care și-a pus sufletul pe tavă cu vulnerabilitate și asumare, cu zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, artista prezintă și prima piesă ce însoțește povestea din carte. „Doctorii” este numele primului single din seria de trei piese pe care ADDA a pregătit-o pentru a completa mărturisirile din noua sa carte.
Compusă de către artistă alături de Lucian Nagy, Robert Toma, Georgian Idriceanu și produsă de către Lucan Nagy alături de Robert Toma, piesa „Doctorii” prezintă prin muzică și versuri anii plini de decepție, durere, amăgire, dar și putere. O poveste scrisă în cele mai grele momente și transpusă prin muzică, „Doctorii” este despre viață și despre momentele grele pentru care nu suntem pregătiți să trecem.
„Azi nu s-a lansat o piesă cu un clip de patru minute. S-a lansat un an și jumătate din viața mea. Amplificat de oboseala sufletească din ultimele două decenii. Amplificat de tot ce am negat, de tot ce am alungat. Ce nu mi-am permis să simt. Pentru că scopul era mereu mai mare. Băgând tot timpul mizeria sub…

Citeste continuarea Aici

You might also like