Acuzaţii între Nicușor Dan și Gabriela Firea.

Dispută pe rețelele sociale între Gabriela Firea și Nicușor Dan, fostul și actualul primar al Capitalei, pe tema banilor pentru modernizarea rețelei de termoficare din București. Aceasta, în situaţia în care în această iarnă, bucureștenii din toate cartierele s-au confruntat cu lipsa căldurii și apei calde.

Astfel că, cei doi politicieni se acuză reciproc pentru întârzierile în modernizarea sistemului de termoficare.

„Strigātor la cer! Bucureștiul riscă să piardă o șansă financiarā unică, în timp ce mii de familii îngheață în case! Fondurile europene nerambursabile pentru înlocuirea conductelor vechi de termoficare, aproape 300 de milioane de euro, sunt la un pas de a fi pierdute!

Nicușor Dan nu a mișcat un deget din ziua în care a ajuns primar, pentru a folosi banii pe care i-a moștenit, fără niciun efort, și cu care putea începe reabilitarea sistemului”, se precizează într-o postare pe Facebook a PSD, semnată Gabriela Firea, care este în prezent ministrul Familiei.

„Este inexplicabil de ce nu a scos la licitație proiectarea și execuția lucrărilor, în aproape un an și jumătate de la semnarea contractului. Sunt…

Citeste continuarea Aici

You might also like