Abonații Digi RCS-RDS se pot bucura de un serviciu nou

În prezent, clienții Digi RCS-RDS se pot bucura de noi servicii din partea companiei la care au abonamentul TV, telefonie și internet.

Astfel, abonații Digi RCS-RDS care dețin un televizor smart trebuie să știe că de-acum, o aplicație nouă a fost lansată în Play Store. Digi Online este cea mai nouă aplicație, gratuită și permite oricărui utilizator să vizioneze canale sportive, de știri, HBO GO, dar și multe altele.

Apariția aplicației a fost confirmată de către mai mulți abonați ai serviciilor Digi. Însă, se pare că această aplicație are și câteva probleme de funcționare, fiind vorba despre smart TV-urile mai vechi, dar probabil dezvoltatorii vor lucra la optimizarea ei pentru a putea funcționa în parametri normali pe orice tip de dispozitiv.

Aşadar, Aplicația Digi Online este disponibilă în Play Store și până acum numără mai mult de 1 milion de descărcări. Digi Online este destinată doar persoanelor abonate la serviciile RCS&RDS. Cu ajutorul aplicației vei putea viziona programele sportive difuzate de Digi Sport, 1, 2, 3 și 4, precum și canalul de știri Digi 24, la care se adaugă canalul muzical UTV.

Abonații Digi RCS-RDS…

Citeste continuarea Aici

You might also like