75% dintre absolvenții Universității Româno-Americane, ajung să profeseze în domeniul pentru care s-au pregătit

În România, Universitatea Româno-Americană (URA) nu oferă doar o diplomă, ci „Dă culoare viitorului tău”! Fie că știu exact ceea ce își doresc să facă pe mai departe sau se bazează pe îndrumarea părinților, facultatea este o etapă esențială în viitorul absolvenților de liceu și nu numai.

În contextul unei pregătiri de calitate, în care cunoștințele teoretice se îmbină cu abilitățile practice, le oferă la final tinerilor mult mai mult decât o simplă diplomă. La URA li se oferă o șansă reală pe piața muncii din România sau din străinătate, astfel încât să ajungă să profeseze în domeniul pentru care s-au pregătit, fără compromisuri sau “soluții de avarie”.

Astfel, toţi tinerii care aleg URA au șansa de a studia în România, în condiții și după modelul promovat de mari universități de renume la nivel internațional. Mai mult decât atât, instituția a fost evaluată de către ARACIS cu calificativul „Grad de încredere ridicat” pentru a treia oară consecutiv, o reconfirmare a faptului că aceasta oferă educație și cercetare la un înalt standard de calitate, într-un climat intern stimulativ…

Citeste continuarea Aici

You might also like