6 reguli esențiale ca să fii mai productiv

Munca este un proces care ne consumă nu doar timpul, ci și energia, astfel că se întâmplă uneori să fim mai puțin productivi. În contextul muncii de acasă și a schimbărilor actuale, productivitatea este un aspect care trebuie conservat. Iată cum poți deveni mai productiv la job și ce anume ar trebui să ai în vedere pentru un plus de confort.

Odihnește-te suficient într-un pat confortabil

Patul este întotdeauna cel mai bun loc pentru relaxare, așa că asigură-te că investești în saltele confortabile pe care să te întinzi pentru un binemeritat timp de odihnă. Salteaua trebuie aleasă corect, astfel încât să îți ofere suport și susținere pentru întreg corpul, să nu fie nici prea dură dar nici prea moale. Productivitatea la job este puternic influențată de calitatea somnului, așa că nu ar strica să-ți cumperi o saltea care să îți ofere un somn liniștit. 

Acordă-ți pauze de relaxare în timpul zilei

Chiar dacă lucrezi de acasă sau din birou, asigură-te că îți oferi pauze pentru reîncărcarea bateriilor. Folosește o canapea pe care să te întinzi atunci când ești obosit, fie și pentru câteva clipe. Acest lucru te va…

Citeste continuarea Aici

You might also like