6 piese de decor care nu ar trebui sa lipsească din nicio sufragerie

Sufrageria nu este un spațiu destinat utilizării zilnice, fiind folosită în special pentru a primi oaspeți și pentru a găzdui evenimente deosebite în familie. De aceea, în amenajarea unei sufragerii trebuie să se pună un mai mare accent pe obiectele decorative, în comparație cu celelalte camere din locuință.

Bineînțeles, alegerea decorațiunilor depinde de stilul în care ai decis să-ți amenajezi sufrageria și restul locuinței, astfel încât să nu facă notă discordantă. Am făcut o scurtă selecție a celor mai potrivite piese de decor pentru o sufragerie, pe care ți le prezentăm în cele ce urmează.  

 

Tăvi și platouri decorative

Unul dintre obiectele de mobilier întâlnite cel mai des în sufragerii este dulapul cu vitrină, folosit atât ca spațiu pentru depozitare, dar și ca suport pentru obiectele decorative. Dacă ai o astfel de vitrină în sufragerie, tăvile și platourile decorative sunt piesele care se potrivesc cel mai bine aici. Poți alege dintr-o multitudine de forme și modele, la fel de variată fiind și oferta când vine vorba de materialele din care sunt realizate. Vasele din porțelan și cristal arată foarte bine…

Citeste continuarea Aici

You might also like