56% dintre angajații români ar alege să facă mai des acțiuni caritabile sau de voluntariat

Ultimii ani au produs multe schimbări în viețile românilor, atât pe plan fizic, cât și emoțional, astfel că aceștia și-au repoziționat lucrurile care contează pentru ei. Într-un sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs, angajații români au declarat că acțiunile caritabile și de voluntariat sunt necesare pentru o viață împlinită și mai bine de jumătate dintre ei ar alege să le facă mai frecvent din acest motiv.

În contextul sondajului BestJobs, se arată că atunci când se simt împliniți, indiferent că este pe plan profesional sau personal, aproape 72% dintre angajați caută modalități de a-și exprima recunoștința, în timp ce 41% din respondenții simt impulsul de a da mai departe și atunci se implică în diverse acțiuni caritabile și donează sau fac voluntariat. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre respondenți spun că se implică rar în activități caritabile, iar atunci când o fac, aleg să doneze bani sau haine (43%).

În plus, angajații spun că le-ar fi mai ușor să se implice în acțiuni caritabile sau de voluntariat dacă ar vedea acest exemplu la persoanele apropiate (57%), dacă proiectele care au nevoie…

Citeste continuarea Aici

You might also like