5 modele de brățări potrivite pentru cadoul de Crăciun

Bijuteriile sunt întotdeauna un dar apreciat de cei dragi în special dacă este vorba de o tematică anume. Nu este dificil să alegi o brățară potrivită pentru mama, iubita sau sora ta atât timp cât ții cont de preferințele ei personale, iar cadoul tău are și un simbolism propriu. În acest articol îți propunem câteva idei care să te inspire.

 

Cum alegi brățara ideală pentru Crăciun?

 

Există diferite modele de brățări de argint, însă nu toate sunt tocmai potrivite pentru a fi oferite de Crăciun. Cel mai bine ar fi să alegi ceva tematic precum o brățară cu charmuri în ton cu perioada sărbătorilor. Trebuie să iei în calcul și dimensiunea brățării în funcție de persoana căreia vrei să i-o oferi, cât și dacă este potrivită pentrun a fi purtată în fiecare zi. Iată ce modele îți propunem:

 

   1. Brățară cu detaliu festiv

Poți alege o brățară potrivită pentru charmuri cu o curelușă din piele și un singur accesoriu festiv – precum un fulg de nea. Astfel, îi poți oferi partenerei tale sau femeilor dragi din viața ta un cadou care este atât în tematica sărbătorilor, cât poate fi și personalizat pe viitor, în…

Citeste continuarea Aici

You might also like