5 mituri legate de amenajarea băilor. Renunță la prejudecăți și încearcă soluții de design moderne și practice

documentezi cum trebuie, vei vedea că multe dintre soluțiile de design pe care le crezi nepotrivite pentru această încăpere sunt, de fapt, aplicabile.

 

Doar faianță pentru pereți

Există o părere generală conform căreia faianța ar fi cel mai potrivit material pentru pereții din baie, pentru că rezistă la mediul umed din această încăpere. Este cât se poate de adevărat, însă și tapetul este perfect pentru baie, atâta vreme cât alegi un tip cu rezistență ridicată la umezeală. Vei vedea că aceste tapete de baie au modele absolut spectaculoase și te vor ajuta să obții un design ieșit din comun. Până la urmă, o baie are posibilități limitate de decor și din acest motiv felul în care arată pereții este definitoriu.

 

Ai nevoie de un buget consistent

O baie poate să arate foarte bine și cu un buget mai redus. Totul este să îți acorzi un pic de timp și să cauți în mai multe surse obiectele sanitare cu formele dorite. Dacă te oprești în primul magazin, e posibil ca acesta să aibă adaosuri comerciale foarte mari, iar prețurile finale să fie foarte ridicate. Caută în magazinele online ceea ce îți dorești pentru baie și poți…

Citeste continuarea Aici

You might also like