5 instrumente tehnologice esențiale pentru seniori

Seniorii îmbrățișează tehnologia mai mult ca niciodată! Prin utilizarea tehnologiei, cum ar fi instrumentele de socializare sau realitatea virtuală, persoanele în vârstă pot observa o scădere a singurătății și, la rândul lor, pot avea o sănătate mentală și fizică mai bună.

 

Există multe dispozitive tehnologice care pur și simplu fac viața mai ușoară și mai sănătoasă pentru seniori. Deși există un stereotip permanent conform căruia adulții în vârstă sunt reticenți față de tehnologie, cercetările arată că 58% dintre cei de peste 65 de ani folosesc internetul.

 

Este posibil ca pensionarii din forța de muncă să fi fost deja obișnuiți să utilizeze sistemele informatice de peste 30 de ani. Cu toate acestea, noile tehnologii le ușurează viața persoanelor în vârstă pentru a rămâne în contact cu familia aflată la distanță, pentru a trăi independent sau pur și simplu pentru a obține ajutor atunci când au nevoie!

 

Iată cinci instrumente tehnologice de care seniorii pot beneficia:

 

Tablete

Mulți seniori renunță la computerele și aleg tablete pentru a le oferi ecrane mai mari pentru videoconferințe cu familia,…

Citeste continuarea Aici

You might also like