4 moduri in care poti purta hanoracele potrivite

Orice fashionista are in garderoba sa cel putin un hanorac, indiferent de tipul acestuia. Inventat de către inuiți, hanoracul este un articol vestimentar sport, care și-a păstrat importanța, indiferent de tendințele modei. Hanoracele sunt trendy, confortabile și călduroase, iar aceste caracteristici le transformă în articolele vestimentare preferate de către aproape oricine în sezonul rece. Iată așadar cum poți purta un hanorac în funcție de garderoba ta, astfel încât să te poți bucura de fiecare dată de o ținută nouă și unică.

Hanorac și pantaloni de trening

Una dintre cele mai confortabile ținute din toate timpurile este cea care are la bază hanorace damă și pantaloni de trening. Fără a fi un trening în adevăratul sens al cuvântului, combinația de acest tip este una care inspiră confort și simplitate, drept pentru care poate fi purtată în orice moment. Totodată, această combinație este foarte permisivă, deoarece poți opta pentru hanorace cu glugă sau cu ganorace simple, la baza gâtului.

Fiecare model este avanajos, fără a știrbi din efectul ținutei. Hanoracele cu glugă sunt potrivite pentru sezonul rece, atunci când…

Citeste continuarea Aici

You might also like