3 moduri prin care sa afli informatii sigure despre mersul trenurilor

Trenul este unul dintre cele mai utilizate mijloace de transport, avand avantajul de a face legaturi rapide intre orase aflate la distanta mare intre ele.

Mersul trenurilor nu sufera des modificari majore, insa acest lucru este influentat si de sezon (vara, sunt mai multe trenuri catre litoral) si de fluxul de pasageri de pe anumite rute.

Atunci cand planuiesti o calatorie cu trenul, este foarte important sa te informezi cu privire programul acestora si sa iti cumperi bilet din timp (cu cateva zile inainte sau o saptamana ar fi ideal), deoarece, pe unele trasee, trenurile sunt foarte aglomerate. De unde te informezi corect? Iti oferim 3 optiuni pe care le poti folosi.

Mersul trenurilor online

Poti accesa cu incredere site-urile online care iti prezinta datele oficiale despre mersul trenurilor CFR. De aici, vei afla informatii precum variantele de tren de pe ruta dorita si la ce ora sunt plecarile si sosirile.

Aceasta optiune te ajuta sa castigi timp si iti ofera posibilitatea de a cauta la orice ora doresti datele care te intereseaza, indiferent de locul in care te afli.

Birourile de informatii din gari

Aceasta varianta presupune sa te deplasezi la gara, lucru care nu este…

Citeste continuarea Aici

You might also like