12 Moduri în Care Poţi să Porţi o Salopetă de Damă

Salopetele de damă sunt uşor de purtat, iar aspectul unic şi neconvenţional le face extrem de versatile, însă dacă nu le vei asorta cu accesoriile adecvate, le poţi anula farmecul. Şi, pentru că sunt piese vestimentare mereu în tendinţe, ar trebui să înveţi să le accesorizezi adecvat şi să le aduci în garderoba ta cât mai repede.

 

Există multe tipuri de salopete de damă, din denim, mătase, stofă sau bumbac şi toate îţi oferă posibilităţi nesfârşite de a le combina în ţinute pline de stil pentru orice anotimp. Sunt piese vestimentare ideale pentru ţinutele stratificate şi, totodată, pentru ocazii variate. În plus, poţi alege salopete largi sau mulate, lungi sau scurte şi le poţi asocia cu cămăşi, tricouri, topuri sau cămăși tradiţionale, cu sandale cu toc sau încălţăminte sport.

 

Iată câteva sugestii pentru a purta o salopetă de damă!

 

Descheiată la o clapetă

Salopetele din denim au un aer casual care se combină de minune cu piesele business casual, cum ar fi o cămaşă albă cu nasturi. Împreună, aceste două piese îţi asigură o ţinută de weekend relaxată şi confortabilă pe care o poţi stiliza cu o pereche de încălţăminte sport şi o bentiţă colorată.

 

Cu un crop top

Salopetele au reputaţia de a nu fi suficient de feminine, dar dacă le vei asocia cu un top crop atractiv, vei vedea că lucrurile se schimbă instantaneu. Ţinuta este chiar provocatoare şi tu vei arăta cât se poate de sexy, simţindu-te extrem de confortabil şi de atrăgătoare. Nu rata această experienţă!

 

Cu un tricou simplu

Poţi crea o ţinută superbă cu o salopetă şi o bluză cu mânecă lungă neagră sau o cămaşă albă simplă. Adaugă câteva accesorii atrăgătoare şi o pereche de pantofi drăguţi şi vei atrage multe priviri admirative pe oriunde vei trece.

 

Denim cu denim

Ţine minte că nu poţi purta niciodată prea mult denim. Alege să creezi un aspect suprem cu o salopetă de damă din denim şi o jachetă tot din denim. Poţi opta pentru un model până în talie sau pentru unul lung care leagă ţinuta din cap până în picioare. Secretul succesului este să alegi denim în culori cât mai apropiate şi să pui în evidenţă tonurile de albastru cu accesorii strălucitoare cum ar fi o pereche de pantofi roşii, bijuterii colorate sau o bentiţă portocalie pentru cap.

 

Ţinute stratificate cu pulovere pe gât

Când vine vorba despre o ţinută pentru zilele mai reci, o salopetă cu un pulover negru pe gât poate fi o alegere excelentă. Dacă vrei ceva mai neconvenţional, poţi alege o maleta bej sau un pulover colorat.

 

Asociaz-o cu carouri

O haină, o cămaşă sau un pulover în carouri se pot combina perfect cu o salopetă albastră de damă. Dacă vrei un contrast de stiluri, încearcă să porţi o cămaşă bărbăteasca în carouri cu o salopetă confortabilă din denim. Vei avea un look incitant şi atrăgător şi sigur te vei simţi şi extrem de confortabil.

 

Poartă salopeta cu tocuri

Dacă eşti o fană a contrastelor din modă, încearcă să porţi o salopetă largă de damă cu o pereche de pantofi cu toc înalt. Este o combinaţie care arată extrem de feminin şi îţi conferă un look atractiv şi foarte interesant.

 

Cu şosete şi sandale

Salopetele din denim oferă o bază excelentă pentru a experimenta unele stiluri de modă mai sofisticate, cum ar fi purtarea șosetelor cu sandale. Dacă vrei culoare, asortează-ți șosetele cu o culoare prezentă în top și apoi adaugă o pereche de sandale într-o culoare neutră.

 

Cu pantofi sport

Chiar dacă sună a clişeu, salopeta din denim arată superb de fiecare dată cu o pereche de adidaşi albi. Dacă ţinuta este foarte mulată sau machiajul foarte sofisticat, se va crea un echilibru între aspectul masculin şi cel feminin. Dacă restul ținutei tale este alcătuită din culori de bază, cum ar fi denim alb, negru și albastru, încearcă să o completezi cu o pereche de pantofi sport confortabili albi.

 

Cu o pereche de ghete

De îndată ce toamna se face simţită, te poţi gândi să asociezi salopetele tale cu cizme sau ghete. Vei arăta superb, şi, totodată, îţi va fi şi cald. Mai adaugă o jachetă din piele sau un cardigan şi ai o ţinută foarte drăguţă pentru trecerea dintre anotimpuri.

 

Poartă salopeta cu un top cu dungi

Dacă eşti o admiratoare a modei clasice franţuzeşti, alege să porţi salopeta cu un top în dungi multicolore. Dacă este mai răcoare, adaugă un pulover călduros şi o pereche de ghetuţe drăguţe.

 

Cu un top fără umăr

Nu te îngrijora dacă decolteul topului este mai mare – va arăta incendiar cu o salopetă. Topurile fără umeri pot funcţiona superb cu o salopetă din denim şi câteva accesorii drăguţe. De aici poţi merge mai departe pentru a explora diverse ţinute stratificate cu jachete din piele sau din denim.

 

You might also like