10 argumente importante pentru alegerea sobelor de teracotă la domiciliu

Știm cum funcționează sobele de teracotă și știm că le putem instala în orice încăpere din casă fără niciun pericol, dar să vedem mai multe argumente importante pentru a alege sobele de teracotă la domiciliu. Dacă te gândești să schimbi sistemul de încălzire din locuința ta pentru a economisi puțin la factura de gaz sau pentru a fi mult mai respectuos cu planeta, iată câteva argumente pentru alegerea sobelor de teracotă pentru casa ta care te vor convinge.

 

Argumente pentru alegerea sobelor de teracotă pentru încălzirea acasă:

 

Teracota este un material ceramic foarte eficient și este capabilă să stocheze căldura pentru o perioadă lungă de timp. În acest fel, cu un consum mai mic de combustibil (știm că poate fi lemn, peleți sau orice combustibil solid) obținem mai multe ore de căldură în casă.

 

Soba de teracotă are nevoie de electricitate și nu utilizează părți electronice. Acest lucru ne permite, pe de o parte, să o punem în orice casă sau afacere și, pe de altă parte, ne permite să ne asigurăm că întreținerea va fi minimă, fără a fi nevoiți să cheltuim pe piese de schimb sau pe defecțiuni…

Citeste continuarea Aici

You might also like