Vremea se răcește în toată țară

În acest an, iarna a venit mai devreme în România. Administrația Națională de Meteorologie informează că vremea se va răci treptat în zilele următoare în toată țară, iar la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Astfel, Vineri, 23 septembrie 2022, vremea va fi deosebit de rece pentru finalul lunii septembrie. În nordul, estul și în centrul României, dar şi la munte, cerul va avea înnorări temporare, pe arii relativ extinse va ploua, iar la altitudini de peste 1600 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță şi ninsoare. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala trecător şi pe suprafețe mici.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade în Lunca Dunării, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 1…11 grade. Izolat se va forma ceață.

În această zi, în București vremea va fi deosebit de rece. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros şi vor fi posibile ploi slabe, apoi, seara, cerul se va însenina. Vântul va sufla slab până la moderat….

Citeste continuarea Aici

You might also like