Volodimir Zelenski susţine că ruşii „şi-au dat viaţa pentru posibilitatea ca o mână de oameni de la Kremlin să ignore realitatea”

Liderul de la Kiev a declarat recent că aproape 65.000 de ruși au fost uciși de la invadarea Ucrainei de către Vladimir Putin. Volodimir Zelenski subliniază că aceștia „şi-au dat viaţa pentru posibilitatea ca o mână de oameni de la Kremlin să ignore realitatea”.

Rușii continuă să-și piardă viața în Ucraina

În acest război, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a scris recent că pierderile totale ale Rusiei se apropie de 65.000 de oameni.

În afirmaţiile sale, „Pierderile totale ale inamicului în ceea ce privește oamenii ucişi se apropie de 65.000. Atâţia cetăţeni ai Rusiei şi-au dat viaţa pentru posibilitatea ca o mână de oameni de la Kremlin să ignore realitatea”, a scris Volodimir Zelenski.

Trebuie menționat că această cifră este mult mai mare decât estimarea oficială a Moscovei, de 5.937 decese, conform informațiilor transmise de theguardian.com

În plus, în luna iulie, Colin Kahl, subsecretarul american al apărării pentru politică, a declarat că a estimat că până la 80.000 de ruşi au fost ucişi sau răniţi. Se credea că aproximativ un sfert dintre aceştia au fost ucişi, au declarat doi oficiali americani…

Citeste continuarea Aici

You might also like