Vezi aici beneficiile oferite de un studio de videochat din capitală

Oricare dintre noi își dorește anumite beneficii de la jobul pe care îl practică, indiferent de domeniu. Astfel, ideal ar fi ca după plata facturilor să mai rămână o sumă și pentru alte nevoi, dar acest lucru nu se mai întâmplă, iar despre visul de a avea independență financiară nici nu poate fi vorba. Totuși, o anumită categorie de joburi de nișă poate oferi aceste avantaje neștiute dacă se aplică pentru angajare. E nevoie de curaj și asumare, dar merită. De exemplu, jobul de model de videochat aduce celor care îl practică o mare satisfacție.

 

Despre aceste beneficii este vorba în articolul de mai jos.

 

Jobul de model de videochat – în ce constă el de fapt

 

Multă lume consideră că a fi model de videochat este ceva de care ar trebui să îți fie rușine, pe motivul că acesta nu este un job decent. Realitatea contrazice însă această teorie deoarece dacă vezi aici beneficiile oferite de un studio de videochat din capitala îți vei dori și tu să aplici pentru angajare.

 

Acest job este într-adevăr pentru persoanele ambițioase și fără prejudecăți, dar și pentru tinerii care își caută un loc de muncă și se lovesc de angajatorii care cer experiență. A fi model de videochat presupune o prezență plăcută și o deschidere spre comunicare cu persoane din afara țării. La secțiunea non-adult aceasta este cerința esențială, în timp ce la secțiunea adult doar modelul decide cât de departe va merge cu show-ul său. În orice caz, nu există constrângere la Prime Studios ci doar înțelegere și susținere din partea întregii echipe.

 

Este un job legal, cu toate actele la zi

 

Temerea celor care aplică este despre legalitatea jobului, dar acest lucru nu se aplică la agenția Prime Studios. Contractul este ferm, respectă toate dispozițiile legale și este semnat chiar a doua zi de la angajare. Așadar, pe lângă salariul lunar garantat de 5000 de lei în primele trei luni de la angajare, se poate conta și pe o vechime la locul de muncă.

 

În plus, echipa de la Prime Studios va oferi suportul necesar pentru integrare, cu ajutorul unui training de pregătire gratuit. La fel, pentru aprofundarea limbii engleze, cursurile vor fi gratuite. Iar pentru susținerea stării de confort, modelele beneficiază de schimbări de look sau de operații estetice în cadrul unor cabinete specializate. Ședințele foto pentru prezentare fac și ele parte din oferta generoasă a agenției Prime Studios.

 

Salarii substanțiale și bonusuri procentuale lună de lună

 

Cu implicarea adecvată chiar și modelele aflate la început de drum pot câștiga sume fabuloase chiar din primele luni. Astfel, salarizarea este de 5000 lei pe lună plus bonusul de angajare în valoare de 500 de $. La acesta se mai adaugă și bonusul de recomandare al unei prietene, în valoare de 200$.

 

Este garantat și comisionul de 75% din sumele încasate în primele trei luni. La aceste sume se mai adaugă și concursuri cu premii sau cadouri fie în intervenții estetice, fie pentru achiziționarea de noi outfituri.

 

Pentru angajare și alte detalii amănunte se găsesc pe pagina oficială a agenției.

 

Adresa: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

 

Telefon: 0725 165 944

 

You might also like