Veste bună pentru cei care au bani pe acest tip de card

Aplicaţia financiară, Revolut, lansează un nou serviciu!  Astfel, clienții Revolut își pot rezerva din doar două click-uri locația perfectă pentru călătoriile în țară sau în străinătate, cu Sejururi (Stays). În plus, utilizatorii vor beneficia de tarife speciale, fără taxe de rezervare și vor putea recupera până la 10% din prețul cazării.

Aşadar, super-aplicația globală care are 16 milioane de utilizatori la nivel mondial, din care peste 1,4 milioane în România, anunță lansarea pe piața locală a serviciului său de turism, Sejururi (Stays).

Disponibil deja, din vară, pe mai multe piețe europene, Sejururi le va oferi clienților români, din această lună, posibilitatea de a-și rezerva cazările în țară și străinătate direct din aplicație, prin doar câteva click-uri.

Totodată, fără a plăti vreo altă taxă de rezervare către Revolut, utilizatorii se vor putea bucura de tarife exclusive prin intermediul super-aplicației globale.Mai mult, un beneficiu suplimentar este acela că orice client va putea economisi până la 10% din tranzacția efectuată prin Stays, în funcție de planul deținut.

La nivelul cheltuielilor cu …

Citeste continuarea Aici

You might also like