Vedetele se pregatesc sa mearga la Conacul Baciului, prima băcănie cu gusturi cu tradiție din Buzău

Ultimii doi ani ne-au arătat cât de importantă este sănătatea noastră și a celor dragi, dar și stilul de viață echilibrat, care ne face mai puternici în fața îmbolnăvirilor.

De la debutul pandemiei, din ce în ce mai mulți români au mizat, pe cât posibil, pe hrană naturală, sănătoasă, din producții locale, certificate ecologic, pentru un aport de nutrienți echilibrat, care să sporească imunitatea.

În această perioadă imprevizibilă din punct de vedere economic, ne bucurăm să anunțăm inaugurarea, pe piața locală din Buzău, a primei băcănii cu gusturi cu tradiție, Conacul Baciului.

Inaugurarea magazinului, localizat în incita centrului comercial Aurora Shopping Mall, va avea loc vineri, 15 octombrie a.c., de la ora 17:30, în prezența mai multor autorități locale, personalități și jurnaliști de la cele mai importante publicații centrale de profil.

bunatati-de-la-buzau

Ioan Stroie: “Am pornit în acest business, împreună cu fratele meu, Vasile Stroie, în urmă cu 10 ani, însă abia anul trecut, unul dintre cei mai grei de până acum, ne-am hotărât să ducem afacerea la următorul nivel. Am cântărit mult, am analizat mult…

Citeste continuarea Aici

You might also like