Un pas important în lupta pentru eradicarea pandemiei de COVID-19, a fost făcut de Rusia cu Spray Nazal

Rusia a anunţat că îşi va extinde gama de vaccinuri Sputnik, care va include şi un spray nazal împotriva noului coronavirus, ce va fi destinat şi exportului.

De altfel, preşedintele Vladimir Putin  a folosit deja acest produs. La o zi după ce a fost imunizat cu doza de supra-rapel („booster”), liderul de la Kremlin a primit şi această pulbere pulverizată în ambele nări.

În opinia sa, “Asta a fost tot, nu am simțit nimic. Nimic. Azi, după aceste două proceduri, deja am făcut ceva sport dimineața”, a declarat, miercuri, Vladimir Putin, într-o alocuţiune televizată, potrivit agenţiei Reuters.

Recent, preşedintele Federaţiei Ruse s-a vaccinat din nou, la şase luni după doza precedentă, pentru că nivelul său de anticorpi scăzuse. El a explicat că a primit doza „booster” sub forma unei injecţii, urmată în ziua următoare de utilizarea unui spray nazal anti-COVID-19.

Sputnik M, noul vaccin dezvoltat de Centrul Gamaleia pentru adolescenţii din Rusia

Totodată, în Rusia va fi înregistrat şi un nou vaccin Sputnik destinat adolescenţilor. Este vorba despre noul Sputnik M, cu care se vor imuniza adolescenţii din grupa de vârstă…

Citeste continuarea Aici

You might also like