Un italian de 21 de ani a doborât recordul mondial de memorie

Italianul Andrea Muzii,  în vârstă de 21 de ani, a câştigat Campionatele mondiale de memorie, găzduite anul acesta de Germania, stabilind un nou record mondial. Tânărul a reușit să țină minte un numărul format din 630 de cifre într-un interval de cinci minute.

Organizatorul competiţiei, Steffen Buetow a declarat că în contextul acesta al memorării, printre alte realizări, italianul a stabilit un record, reuşind să memoreze un număr alcătuit din 630 de cifre într-un interval de cinci minute în cadrul probei ”Numere Rapide”.

Aşadar, dacă performanţa sa va fi omologată, va fi un record mondial, informează dpa. Astfel, Andrea Muzii a câştigat proba de decatlon în cadrul campionatelor MemoryXL cu un scor record de 8.594 de puncte, ocupând primul loc din circa 1.700 de participanţi, a mai spus Buetow.

În cadrul evenimentului, competitori din cinci ţări, au luat parte la concursul desfăşurat în Torgelow,  care se află în partea de est a Germaniei, participând la probe precum memorarea unor imagini, a unor secvenţe de cuvinte sau a unor serii extinse de numere, mai scrie dpa, citată de Agerpres.

Citeste continuarea pe: Un italian de 21 de…

Citeste continuarea Aici

You might also like