Un cutremur cu magnitudinea 6,2 a zguduit nordul Californiei. Seismul a fost resimțit până în San Francisco

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 care a avut loc în largul coastelor din nordul Californiei a zguduit o mare parte a statului la scurt timp după ora locală 12.00, potrivit datelor furnizate de US Geological Survey, conform CNN.

Cutremurul s-a produs chiar în largul Capului Mendocino, în apropiere de comitatul Humboldt, și a fost resimțit până la San Francisco și Chico, California.

În opinia sa, „La început a fost lent, dar apoi a început cu adevărat”, a declarat șeriful comitatului Humboldt, William Honsal, pentru CNN. „Nu am mai avut un asemenea cutremur din 2010”, a adăugat el

Echipele de intervenție din comitatul Humboldt evaluează pagubele, dar nu au infromații despre răniți sau prejudicii majore. Au fost găsite unele pagube minore la clădiri, inclusiv geamuri sparte, a declarat Honsal.

În contextul financiar, mai multe fotografii de la un mic magazin alimentar din Ferndale, chiar la nord de epicentrul cutremurului, arată sticle de vin sparte și pâine, cereale și alte articole căzute pe culoar. Multe dintre sticlele sparte erau vinuri scumpe și șampanie în stoc pentru sărbători, a spus proprietarul magazinului, care a estimat pagubele la…

Citeste continuarea Aici

You might also like