Trafic intens pe Autostrada Soarelui

Nici măcar nu a început bine weekend-ul că deja pe Autostrada Soarelui se circulă bară la bară, vinerea a devenit, şi în această vară, cea mai aglomerată zi pe Autostrada Soarelui.

Astfel, românii pleacă dimineața spre malul Mării Negre, fie pentru aş începe sejurul, fie  doar pentru distracția de un weekend.

Ramona Tudor, de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, a spus, la B1 TV, despre condițiile de trafic ce se înregistrează vineri dimineața:

-la această oră se circulă în condiții de fluență pe principalele artere, în special către zonele turistice de pe litoral sau de pe Valea Prahovei.

În cursul zilei, se așteptă ca valorile de trafic să crească pe aceste tronsoane rutiere, având în vedere că este final de săptămână.

De asemenea, pentru reducerea riscului rutier, se  recomandă șoferilor să respecte indicațiile rutiere și în special limitele de viteză, dar și semnalele polițiștilor din teren, pentru fluidizarea circulației.

Şoferii, treguie să se asigure că semnalizează la schimbarea direcției de mers sau a benzii de circulație și să pună în funcțiune luminile de avarie atunci când e o coloană care…

Citeste continuarea Aici

You might also like