Toți elevii din România vor beneficia de transport gratuit, atât la transportul local, cât și la navetă

Din data de 5 septembrie, intră în vigoare la nivel național, adică o dată cu începerea anului școlar 2022 – 2023. Conform informațiilor prezentate de un ministru important din Guvern, acest lucru va fi gratuit pentru toți elevii din țară.

Transportul va fi gratuit pentru toți elevii

Încă din 31 august, Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației a anunțat, înaintea ședinței de Guvern, că toți elevii din România vor beneficia de transport gratuit, atât la transportul local, cât și la navetă. În acest sens există o serie de propuneri în noul proiect de lege pregătit de ministerul pe care îl conduce.

În informaţiile sale, „Suntem într-o colaborare permanentă cu Ministerul Sănătăţii şi avem o serie de proiecte pentru siguranță sanitară în școli. Avem, de asemenea, discuții și propuneri în proiectul de lege prin care gratuitatea transportului pentru toți elevii să fie asigurată prin consiliile județene. Înțeleg că pe ultima sută de metri sunt repoziționări.

Continuăm discuțiile pentru a găsi cea mai bună variantă, astfel încât pentru prima dată elevii României să beneficieze de gratuitate. Mă refer atât la…

Citeste continuarea Aici

You might also like