Tot ce trebuie sa stii despre prepararea laptelui praf Topfer

Primele luni sunt cele mai dificile pentru tinerii parinti, mai ales pentru ca multi realizeaza ca au fost luati pe nepregatite in ceea ce priveste hranirea celui mic. Din fericire, datorita descoperirilor din domeniul stiintei nutritionale, specialistii din domeniu vin in ajutorul parintilor care se afla intr-o situatie delicata.

 

Unii copii se nasc cu o intoleranta la lactoza, asa ca vor avea nevoie de ceva care sa inlocuiasca laptele pe care il primeau de la mama, iar formula speciala de lapte praf Topfer fara lactoza este varianta cea mai potrivita. Produsul nu contine componente precum lactoza, proteina din laptele de vaca, glutenul, zaharoza, fructoza etc.

Care este cantitatea ideala de lapte praf pentru cel mic?

Varsta este factorul principal care influenteaza numarul de mese de care are nevoie un copil in fiecare zi, asa ca parintii trebuie sa se gandeasca la acest aspect in momentul in care prepara laptele. Spre exemplu, cantitatea ideala la varsta de 2-4 saptamani este de 100 ml, adica 90 ml de apa fiarta si doua lingurite de lapte praf.

 

Citeste si: Principalele modalităţi prin care părinţii îşi pot da seama că folosesc laptele praf potrivit pentru…

Citeste continuarea Aici

You might also like