Țiriac Collection lansează un nou concept de expunere auto în curtea exterioară a galeriei

În prezent, Țiriac Collection, pune la dispoziția vizitatorilor un nou concept de expunere auto în curtea exterioară a galeriei ce poate fi admirat permanent chiar din șoseaua principală (DN1). În cadrul noului stand va fi integrat, periodic, câte un exemplar auto din colecție, accesul publicului fiind gratuit.

Țiriac Collection lansează un nou concept de expunere auto în curtea exterioară a galeriei

Noua zona de expunere  Ţiriac Collection reprezinta o oportunitate inedită pentru pasionatii domeniului auto de a admira unitati exceptionale, bucurându-se de vizibilitatea tuturor detaliilor si unghiurilor exterioare ale autovehiculului prezentat. Astfel, periodic, va fi expus cate un exemplar deosebit din galeria Tiriac Collection,  automobilele urmând să fie selectate in functie de importanta istorica si povestea acestora.

Ce automobil este acum expus

„Lansam acest proiect din curtea exterioara a galeriei cu spectaculosul Auburn 852 Speedster Boattail fabricat in anul 1936, un exemplar reprezentativ pentru vremea sa. Speedster aducea prin designul sau o noutate in lumea auto si anume o parte posterioara fluida care evoca spatele unei ambarcatiuni (Boat…

Citeste continuarea Aici

You might also like