Tipare de rochii pentru începători: Ce model poți face singură cu o mașină de cusut

Rochia ajută întotdeauna o femeie să arate mai bine. La o ieșire la cafea cu prietenele sau la o petrecere, rochia perfectă te face să ieși în evidență și să arăți bine în fotografii. Rochia potrivită trebuie însă să se potrivească purtătoarei, astfel dacă ești printre persoanele pasionate de croitorie care au o masină de cusut și care au decis să-și facă singure rochia, atunci acest articol este pentru tine.

 

Tiparele de rochii pentru femei variază enorm în funcție de nivelul de complexitatea modelului. Dacă ești începătoare în croitorie sau ai revenit la cusut după o perioadă lungă în care nu ai mai cusut, e bine să știi care sunt cele mai ușoare modele de rochii. În general, sunt cele care au o formă simplă, necesită doar un număr mic de piese și au țesături ușor de tăiat și cusut la mașină.

 

5 tipare de rochii ușor de cusut la mașină

Fie că ești în căutarea unui tipar de rochie simplu de făcut sau cauți un model de cusut simplu și atrăgător pentru primul tău proiect de croitorie, îți prezentăm în continuare câteva modele ușor de confecționat la mașina de cusut. Cunoașterea diferitelor tipuri de…

Citeste continuarea Aici

You might also like