Ținuta office cu pantaloni – 3 idei de asortare

O ținută de tip office, fie că este vorba despre vestimentația de zi cu zi de la birou sau despre cea pentru o întâlnire de afaceri, trebuie să se încadreze și să respecte rigorile unui dresscode specific. Stilul vestimentar al unei persoane, în special cel adoptat în mediul profesional, reprezintă expresia unei percepții de sine bine consolidate, fie că ne referim la femei sau la bărbați. Mai mult, felul în care te prezinți la birou transmite multe angajatorului, colegilor tăi de serviciu sau chiar colaboratorilor de afaceri. Pentru femei, o ținută office cu pantaloni este oricând o alegere confortabilă și care arată, în același timp, profesionist. 

Care sunt însă cele mai potrivite modele de pantaloni pe care le poți purta într-un outfit office? Iată trei variante plus idei de asortare:

Ținuta cu jeanși, pentru un stil business casual 

Deși stilul casual este unul mai puțin formal, potrivit în special activităților de zi cu zi, întâlnirilor cu prietenii sau plimbărilor în parc, ținuta de acest tip poate fi adaptată și pentru birou ori pentru evenimente business. 

Extrem de adaptabil, stilul office casual e potrivit persoanelor…

Citeste continuarea Aici

You might also like