Suspecta unui furt de 200.000 de euro din Franța a fost prinsă la vama Albița cu 1 kilogram de aur, ceasuri și bani ascunși în bagaj

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unei femei, suspectă în cazul unui furt de bijuterii în valoare de 200.000 euro, din Franţa.

În bagajele femei în cauză au fost găsite  910 grame aur şi trei ceasuri din metal prețios, susceptibil a fi aur, şi suma de 4.340 de euro, care fuseseră ascunse in cutii cu cremă de mâini şi în recipiente cu ulei de motor.

În seara zilei de 10 august, în jurul orei 22.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a ajuns pentru a ieşi din ţară, V.C., o cetățeană a Republicii Moldova, în vârstă de 37 de ani, pasageră într-un microbuz.

 Lucrători vamali au executat în baza profilului de risc,  un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagajele femeii, recipiente cu ulei de motor şi cutii cu cremă de mâini care conțineau mai multe bijuterii.

După efectuarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că femeia era suspectă în cazul…

Citeste continuarea Aici

You might also like