Simona Halep s-a răzgândit și a acceptat invitația la un turneu demonstrativ în luna decembrie

În ciuda faptului că inițial a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu până la finele anului, Simona Halep s-a răzgândit și a acceptat invitația la un turneu demonstrativ în luna decembrie.

După ce inițial anunțase că anul acesta nu va mai juca tenis la nivel înalt, Simona Halep a confirmat joi că a acceptat invitația de a participa în luna decembrie, alături de Martina Hingis, la turneul demonstrativ Africa Cares Tennis Challenge, din Africa de Sud.

Simona Halep s-a răzgândit

Evenimentul revine după ce a fost anulat din cauza Covid-19 și este programat pentru 3 și 4 decembrie pe stadionul Wanderers din Joburg. Turneul de două zile va avea la start atât vedete internaționale, cât și jucători locali, în acțiune pentru o cauză caritabilă.

Simona Halep și-a exprimat recunoștința pentru participarea la eveniment.

În opinia sa, „Ca jucătoare de tenis, am fost inspirată de mulți jucători și mă motivez mereu să ajung la cel mai înalt nivel, așa că este cu siguranță o onoare să încurajez același lucru prin intermediul acestui eveniment, sensibilizând asupra problemelor legate de violența de gen”, a declarat…

Citeste continuarea Aici

You might also like