Simona Halep, locul 14 WTA, a anunţat că a renunțat la colaborarea cu antrenorul Darren Cahil

Cu începere din data de 22 septembrie 2021,Simona Halep, locul 14 WTA, a anunţat că a renunțat la colaborarea cu antrenorul Darren Cahil, după 6 ani în care au lucrat împreună. Antrenată de Cahill, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi cel de la Wimbledon, în 2019, şi a ajuns pe locul I WTA.

 „După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren  Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună”, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.

Jucătoarea a mai fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

Românca a anunţat, la 12 septembrie 2019, într-un mesaj postat pe Facebook, că reia colaborarea cu Darren Cahill din sezonul 2020. Halep a jucat puţin în 2021, din cauza accidentărilor suferite.

În contextul colaborării şi antrenată de Cahill, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi cel de la Wimbledon, în 2019,…

Citeste continuarea Aici

You might also like