Scutul antirachetă de la Deveselu are un nou comandant

La Deveselu, comandorul Jonathan P. Schermerhorn l-a înlocuit pe Frederick G. Hettling în funcția de comandant al sistemul american de apărare antirachetă Aegis Ashore România (USAAMDSRO).

În acest context, la Deveselu a fost organizată o ceremonie prezidată de contraamiralul Brendan McLane, comandantul Naval Surface Force Atlantic (CNSL) și căpitanul Jonathan D. Lipps, comandantul Task Force (CTF) 64.

În opinia sa, „Sunt onorat și recunoscător să fiu aici astăzi, să fac parte din această tradiție onorabila îndelungată, care se întinde pe mii de ani și este considerată sacră de toți profesioniștii militari.

Către marinarii de aici, la Aegis Ashore, sunt mândru de munca voastră grea, realizările voastre și sacrificiile pe care le-ați făcut sub comanda comandorului Hettling. Prin eforturile voastre incredibile, unul dintre cele mai critice sisteme defensive ale națiunii noastre este activ și gata să răspundă oricărei amenințări”, a declarat contraamiralul McLane, conform umbrela-strategica.ro

Militarii, cea mai importantă parte a sistemului de luptă Aegis

În afirmaţiile sale, fostul comandant al Aegis Ashore România,…

Citeste continuarea Aici

You might also like