Schelele metalice de închiriat – evită apariția accidentelor din cauza schelelor improvizate

Lucrările din domeniul construcțiilor sunt de foarte multe ori foarte riscante și, prin nerespectarea unor reguli de bază și a unor produse de încredere se poate ajunge la accidente nedorite. De cele mai multe ori acesta este cazul în care oamenii aleg să realizeze lucrări de mari dimensiuni, atât interioare cât și de fațadă fără să folosească produsele necesare. De foarte multe ori, mai ales la sate, oamenii ajung să își izoleze singuri casele, folosindu-se de schele improvizate, realizate din materiale lemnoase. Acest lucru apare din dorința de a nu cheltui foarte mulți bani, dar din păcate poate duce la accidente mult mai costisitoare.

Pentru a evita aceste accidente de muncă, avem o opțiune foarte avantajoasă oferită de firmele ce oferă echipamente de construcții – schela de inchiriat. Acum putem cere o schelă de închiriat, aceasta fiind realizată din materiale metalice, când avem de realizat lucrări care nu cer o echipă de experți. Cum putem face asta și care sunt condițiile? Haideți să aflăm!

 

Cine poate închiria o schelă?

Nu există criterii fixe atunci când vine vorba de închirierea unei schele. În general, singura condiție principală impusă este aceea de a avea o anumită vârstă împlinită. Această vârstă poate să difere de la o firmă la alta, fiind necesar să ne interesăm înainte de închiriere de acest aspect. De asemenea, putem spune că o schelă de închiriat se poate compara cu un autoturism de închiriat. Pentru a realiza această acțiune se realizează un anumit contract, contract în care se specifică termenii închirierii, precum și drepturile și îndatoririle ce revin persoanei cu care se încheie contractul. Astfel, orice situație este acoperită, firma fiind asigurată în cazul în care schela oferită este distrusă sau dacă aceasta nu este returnată.

 

Care sunt avantajele aduse de acest serviciu?

Acest serviciu a apărut în urma cererilor venite din exterior. S-a observat cum tot mai multe persoane aleg să își realizeze singure anumite lucrări, însă, nelucrând în domeniu ei nu erau dispuși să cumpere echipamentul necesar. Astfel, serviciul de închirieri a luat naștere. Acum, acesta se dovedește a fi foarte avantajos și pentru persoane ce visează să activeze în domeniul construcțiilor, au firme care deja realizează lucrări, însă, aflându-se la început de drum nu își permit să achiziționeze tot echipamentul necesar. În timp ce acest împrumut aduce numeroase avantaje celor care le utilizează, în primul rând lipsa accidentelor de lucru, el aduce avantaje și firmelor, ei ajungând să lucreze cu tot mai mulți oameni din domeniu, mulți dintre ei devenind clienți fideli.

 

Lucinvest – prietenul cel mai bun al firmelor din domeniul construcțiilor

Una dintre firmele care oferă clienților serviciul de închiriere schela metalica este Lucinvest. Aceștia au o vastă experiență în domeniu, dovadă fiind și faptul că înțeleg cererile pieței și fac tot posibilul să răspundă acestor cereri. La ei veți putea găsi schele metalice de diverse tipuri, atât pentru lucrări exterioare, dar și pentru lucrări interioare, indiferent de dimensiunea acestora.

Pe lângă serviciile de închiriere, Lucinvest vă permite și să cumpărați produse și materiale folosite la construcții, părțile componente ale schelelor metalice fiind la cea mai mare căutare. Cu ajutorul acestor produse ei vă oferă posibilitatea de a construi fix ceea ce vă doriți în jurul scheletului schelei. Pentru a studia oferta exactă de produse, vă invităm să accesați lucinvest.ro.

 

Date de contact:

Telefon: 0745.410.817

E-mail: office@lucinvest.ro

Depozit Bucuresti: Sos. Oltenitei nr. 181, Popesti-Leordeni, Ilfov, Fosta Fabrica Danubiana

You might also like