Sănătatea copiilor în pericol, obiceiul greşit în urma căruia copii pot ajunge în spital

Majoritatea copiilor folosesc sau chiar adorm cu tableta sau smartphone-ul în mâini. Astfel, folosirea acestor dispozitive inteligente înainte de culcare prezintă un mare risc, atrag atenţia experţii.

Ce ar trebui să facă părinţii?

În plus, semnal de alarmă tras de oamenii de ştiinţă! Copiii sunt în mare pericol din cauza tabletelor sau telefoanelor inteligente.

Se poate ajunge la probleme psihologice şi neurologice grave

Mai mult, cercetătorii britanici spun că obiceiul de a folosi aceste dispozitive înainte de culcare  le strică acestora somnul, iar urmările pot fi şi mai grave, ducând la îmbolnăvire.

Părinţii trebuie să înţeleagă, de asemenea, că folosirea tabletelor sau a telefoanelor înainte de a merge la somn poate provoca probleme psihologice şi neurologice grave.

Mai mult decâe atât, aceste dispozitive excită sistemul nervos central al copiilor şi, pe termen lung, ei vor ajunge să sufere de insomnii, fobii şi nervozitate.

“Copiii cresc în somn şi scurtînd această perioadă, hormonul creşterii se elimină în cantităţi mai mici. Ca urmare, pot apărea tulburări endocrine, pe parcurs. Pot apărea aşa-zisul sindrom de…

Citeste continuarea Aici

You might also like