Rusia ar putea distruge economia Europei dacă opreşte robinetul la gaze

În cadrul unei analize realizată de agenția de rating de credit Moody’s se arată că Europa este amenințată de o criză financiară de nedescris! Nici măcar România nu va putea evita răul care va urma.

În contextul agenției de rating de credit Moody’s, dacă Rusia va întrerupe complet livrările de gaze naturale spre Europa, atunci Europa se va confrunta cu o recesiune severă, iar inflația va crește din nou.

Din punct de vedere economic, dacă s-ar întâmpla așa ceva, cele mai expuse companii ar fi cele din sectoarele care folosesc energia, precum sectorul chimic, sectorul auto, sectorul producției și toate companiile de utilități din Europa, relatează Sky News.

Fabrici de renume din România sunt la un pas să se închidă din cauza scumpirii prețurilor la energie

În acest sens, România se confruntă deja cu probleme cauzate de scumpirea energiei. Deja sindicaliştii din domeniul metalurgiei neferoase au anunţat că vor veni la Bucureşti pentru a protesta în fața Ministerului Energiei. Sindicaliştii din cadrul mai multor federaţii au tras un semnal de alarmă asupra faptului că explozia preţurilor la curent şi gaze naturale va duce la…

Citeste continuarea Aici

You might also like