România a câștigat locul 4 la Europa Cup 2022, competiţie floristică

Performanță istorică pentru floristica din România, în care Nicu Bocancea a reprezentat țara noastră şi a fost desemnat al patrulea cel mai bun florist al Europei, în urma participării la Europa Cup 2022, cea mai importantă competiție de floristică din Europa.

Astfel, Nicu Bocancea a fost desemnat al patrulea cel mai bun florist al Europei, în urma participării la Europa Cup 2022, cea mai importantă competiție de floristică din Europa, care a avut loc între 26 și 28 august, în orașul Katowice, din Polonia, iar România ajunge astfel în elita industriei de flori, în TOP 5, alături de țări occidentale, cu istorie lungă, precum Olanda, Germania, Belgia sau Italia.

În afirmaţiile sale, „Au fost zile extrem de intense, cu multă adrenalină, dar, în primul rând, am fost mândru că am putut urca steagul României pe scena celei mai importante competiții de floristică din Europa. Europa Cup nu este, așa cum probabil pare în ochii iubitorilor de flori, un concurs de frumusețe dedicat florilor, ci unul în care timpul, conceptul, designul și tehnica se împletesc pentru a crea mixul perfect. Este multă rigoare într-un astfel de concurs,…

Citeste continuarea Aici

You might also like