Rochia de mireasă fastuoasă, alături de zâmbetul care îți încoronează chipul, te face și mai frumoasă

Modestia și o mireasă nu fac casă bună. Nu se potrivește nicăieri în ținuta ei, toată o splendoare, de la vârful pantofilor până la cercei. Nici în felul de a fi al unei asemenea femei nu are loc modestia, învățând repede, în cea mai memorabilă zi, modul special al unei mirese de a privi.

Cumva de sus, dar nu neapărat cu aroganță, ci pentru că doar așa poate, de acolo din cel de-al noualea cer, unde nu este niciun mister cum a ajuns. I s-a pus o simplă întrebare, ea a răspuns, iar ce urmează nici nu mai contează, unde, când, câți, cine vine și cine rămâne acasă. Ea cu el și rochia de mireasă fastuoasă sunt suficienți pentru o nuntă de poveste, cea mai speciala care este.

 

De unde izvorăște fastul unei rochii de mireasă

 

Imaginația designerilor nu are limite atunci când își desenează în minte rochii de mireasă. De fapt, problema este de a nu exagera, fiindcă ideile curg pe măsură ce de pe foile lor cu schițe se dezvăluie rochia.

Încă o aplicație, un pic de dantelă fină ca o boare, voalul cât mai mare, încă o pietricică, plus corsetul pe care pieptul abia îl mai ridică, admirația fiind mai importantă în ziua…

Citeste continuarea Aici

You might also like