Rigole din inox de calitate, accesorii moderne pentru întreaga baie

Foarte multe persoane aleg ca baia să fie modernă pentru propriul confort. Bineînțeles, există și cazul vintage, ambele fiind la fel de populare. Sunt o mulțime de accesorii care se potrivesc atât în design-ul modern, cât și în design-ul clasic, precum rigolele. Acestea au capacitatea de a masca scurgerea, fiind chiar cele prin care se scurge apa. Rigolele se montează înainte ca gresia să fie pusă, iar despre acest aspect vom vorbim mai jos. Online ai la dispoziție accesorii moderne pentru întreaga baie, astfel încât confortul tău să fie la un nivel maxim.

Magazinul online rigolesifoane.ro îți prezintă numeroase accesorii pentru baie, dintre care poți alege ceva potrivit. Calitatea lor este una superioară – lucru ce ar trebui să conteze de fiecare dată când alegi ceva pentru confortul tău produsele de calitate nu necesită schimbarea prea des, iar în acest fel economisești și bani. Pe site găsești o gamă largă de rigole din inox de calitate, care să îți satisfacă nevoile în materie de design. Rigolele au diferite aspecte, grătare diverse, care se pot încadra cu ușurință în spațiul din baie, indiferent de design. Zeci de produse te așteaptă pentru a alege ceva potrivit unei băi moderne și totodată eficiente!

Rigolele sunt destul de populare printre alegerile multor persoane. Aceste accesorii se montează înainte ca gresia să fie pusă, iar rolul lor este de a strânge și evacua apa de pe pardoseală. Rigolele sunt o idee inedită chiar pentru dușurile walk-in, însă se pot monta și în cazul în care dispui de cadă în baie. Dacă vei alege să le montezi în duș, spațiul din acesta trebuie să fie măsurat corect. În acest fel, rigola se încadrează și nu trebuie să faci modificări.

Montare rapidă și aspect elegant

Pentru a nu avea parte de neplăceri, înainte ca plăcile de gresie să fie montată, este vital să fie măsurat spațiul în care va fi montată rigola. După ce ai efectuat toate măsurătorile, poți comanda online rigola de pe site. Aceasta poate fi standard sau la comandă, în funcție de nevoile tale. Montarea este destul de rapidă, iar aspectul lor este unul extrem de elegant.

Cele din gama Iperinox sunt disponibile într-o mulțime de modele. Poți opta către rigole pentru duș, cu grătar din oțel inoxidabil, ce pot avea scurgeri verticale, în perete sau faianțabile. Online poți beneficia și de rigole cu sticlă, a căror dimensiune poate fi standard sau la comandă.

Tot ce ai nevoie pentru baia ta

Site-ul rigolesifoane.ro dispune de o gamă extinsă de rigole pentru duș, guri de scurgere, sifoane pentru pardoseală sau rigole industriale. În cadrul categoriilor de produse ai parte totodată și de coloane de duș, lavoare, vase pentru WC, baterii pentru lavoare, cabine de duș walk-in, cădițe, rezervoare pentru WC, dar și căzi de baie mai mari.

Cu ajutorul tuturor acestor produse sanitare și nu numai poți avea în baie un aspect elegant, un design unic și, nu în ultimul rând, un confort sporit.

 

Contact:

0743 940 601

contact@sifoaneinox.ro

You might also like