Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON va avea loc în weekend.

În acest weekendul, pe 30-31 octombrie, Bucureștiul găzduiește Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON. Astfel,  evenimentul reunește mai multe curse de alergare, de 5, 10, ștafetă (4X10 km), 21 și 42 km. Cea de-a 14-a ediție va avea startul în Piața Constituției.

De asemenea, sâmbătă, de la ora 9.00 vor lua startul alergătorii de la cursa de 10 km și de la ora 10.45, cei de la cursa de 5 km. Duminică va fi un singur start, de la 8.30 pentru cursele 42 km, Ștafetă și 21 km.

În dorinţa de a lua o măsură de siguranța suplimentară pentru alergători, înscrierile online se vor prelungi până vineri, 29 octombrie pentru cursele 10 km și 5 km, respectiv sâmbătă, 30 octombrie pentru cursele 21 km, 42 km și Ștafetă.

Certificat verde pentru alergători

La eveniment va fi permis accesul tuturor alergătorilor care vor face dovada înregistrării și care pot oferi dovada imunității după cum urmează:

-certificat digital European COVID – Certificat de Vaccinare pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

-certificat digital European COVID – Certificat…

Citeste continuarea Aici

You might also like