Raed Arafat spune că știrea care a apărut în spațiul public despre „o nouă taxă sau impozit pe reziliență” este incorectă

Şeful DSU, Raed Arafat a declarat într-o postare pe contul de socializare că, în ciuda faptului că a explicat situația, tot au apărut știri care prezintă incorect faptul că ar propune o taxă sau impozit nou. El spune că s-a referit la o situație ipotetică, în caz de criză și ce ar putea implementa firmele pentru a-și păstra angajații.

Am propus o soluție ipotetică pentru firme

Astfel, „Seara trecută a apărut o știre incorectă care s-a bazat pe un comentariu pe care l-am făcut în cadrul conferinței „Black Sea and Balkans Security Forum” atribuindu-mi o propunere pentru „o nouă taxă sau impozit pe reziliență” care ar urma să fie impusă firmelor!

În pofida faptului că am intrat chiar în emisiunea respectivă și am clarificat situația, m-am trezit cu titluri peste titluri despre noua taxă pe care o propune Arafat!”, a transmis șeful DSU.

Acesta a explicat că nu este vorba despre nicio taxă sau impozit, ci despre o soluție ipotetică ce poate fi implementată de firme în situații de criză, în ceea ce privește personalul angajat.

În precizările sale, „În cadrul conferinței sus amintite, am vorbit despre…

Citeste continuarea Aici

You might also like