Promovarea pe OnlyFans, surâsul unui viitor mai „altfel“ decât ți l-ai imaginat!

Industria de divertisment online pentru adulți este complexă și oferă multe posibilități de a evolua și de a obține câștiguri consistente. În prezent, pe lângă activitatea desfășurată pe platformele mai vechi, una dintre cele mai eficiente căi de succes constă într-o promovare pe OnlyFans eficientă.

Cum a apărut OnlyFans și ce exemple de succes oferă?

Apărută în 2016 și gândită inițial ca o rețea de socializare, platforma online OnlyFans s-a transformat treptat într-un serviciu care permite accesarea, în schimbul unui abonament lunar, a mai multor tipuri de conținut destinat exclusiv adulților.

Valoarea abonamentului este cuprinsă între 4,99 și 49,99 de dolari, numărul de creatori de conținut deja a depășit 2 milioane, iar cel al fanilor se apropie de 150 de milioane. Aceste cifre, de-a dreptul amețitoare, sunt suficiente pentru a înțelege de ce tot mai multe fete își doresc să aibă parte de o promovare OnlyFans eficientă. Într-adevăr, în 2022 s-a ajunsa ca valoarea totală a sumelor plătite în fiecare lună către creatorii de conținut să fie estimată la 200 de milioane de dolari!

Exemplele de succes sunt cât se poate…

Citeste continuarea Aici

You might also like