Produsele firmei germane KLEBCHEMIE, cei mai buni adezivi pentru infoliere MDF

Compania germana KLEBCHEMIE a adus pe piata o gama noua de adezivi, de ultima generatie, ce raspunde cu succes la toate cerintele de calitate.

Este vorba de gama KLEIBERIT de adezivi pentru infoliere MDF, care vine la pachet cu rezistenta excelenta la caldura, umiditate si frig. Aceste produse se folosesc inclusiv pentru profile care nu sunt usor de infoliat, fiind concepute din materiale sensibile, cum ar fi foile subtiri sau chiar hartia. Afla ce alte avantaje asigura adezivii KLEIBERIT, sub ce forma se livreaza, ce temperatura de prelucrare au si de ce spun specialistii ca raspund cu succes la toate nevoile clientilor din ziua de astazi.

 

Ce este MDF-ul infoliat si de ce este atat de popular in randul cumparatorilor

Asa cum ii spune si numele, MDF-ul infoliat este – de fapt – o placa de MDF cu diverse forme, peste care se aplica o folie de PVC. Lipirea foliei de placa se face prin intermediul unor adezivi speciali, la temperaturi inalte, cu ajutorul unor prese cu membrana. Folia de PVC poate fi groasa, subtire, mata sau lucioasa. De asemenea, poate fi colorata, cu modele geometrice sau abastracte, chiar si 3D, reproducand fibra si porii. Adezivii utilizati in infolierea MDF-ului joaca un rol esential, cei mai recomandati fiind din gama KLEIBERIT.

 

KLEIBERIT SK 743.5, un adeziv pe baza de copolimeri pentru infolierea profilelor de MDF

Kleiberit SK 743.5 este un adeziv de topire utilizat pentru caserarea profilelor de interior de tip sipca din lemn, dar nu numai. Este potrivit si pentru MDF (medium density fibreboard, adica placi din fibre cu o densitate medie), dar si pentru PAL fin infoliat cu folii de hartie. Adezivul acesta este unul termostabil. Prin urmare, nu permite foliei sa transpire pe profil si are un comportament excelent la aplicare, daca suprafetele au o calitate buna. Temperatura de prelucrare variaza intre 180 si 200 de grade Celsius, iar consumul specific este de 60 – 80 grame pe metru patrat. Viteza de avans este de 20 – 50 m pe minut. Produsul sub forma unui sac de 20 kg se poate cumpara de la Klebrom.ro, completand un formular online.

 

KLEIBERIT SK 746.2, un alt produs de calitate premium recomandat de specialisti

KLEIBERIT SK 746.2 este un adeziv de topire universal, folosit pentru imbracarea cu furnire a lemnului, dar si a materialelor pe baza de lemn. Cu un grad ridicat de rezistenta initiala, se poate utiliza chiar si pentru profiluri cu forma complicata, inclusiv pentru furnire cu fibra caserata. Adezivul are o stabilitate foarte buna atat la temperaturi joase, cat si la temperaturi inalte, dar si la imbatranire. Isi mentine proprietatile intacte in timp si are o rezistenta buna la aplicarea lacurilor si a baiturilor. Temperatura de prelucrare este de 190 – 220 de grade Celsius, iar forma de livrare este sub forma de sac de 25 kg. Viteza de avans incepe de la 20 m/ min. Poti comanda acest produs din magazinul Klebrom.ro si sa te bucuri de calitatea premium.

 

La Klebrom.ro vinde si cel mai bun lac mobilier gradina din gama ZOBEL

Klebrom.ro aduce in Romania produse de talie internationala, precum lacurile din gama ZOBEL sau adezivii din gama KLEBCHEMIE. Cauti cel mai bun lac mobilier gradina? Il gasesti la Klebrom.ro. Poti sa il comanzi online, completand formularul de comanda disponibil pe platforma web a companiei.

You might also like