Probleme pentru WhatsApp, în România și la nivel mondial pentru milioane de utilizatori

WhatsApp a picat şi problemele pentru utilizatorii aplicației de mesagerie au apărut în România, cu puțin timp înainte de ora 10.00. Oamenii au observat cum nu au mai putut trimite mesaje în grup și ulterior nici individual. O situație similară este și în alte țări de pe glob. Nici apelurile audio sau video prin intermediul WhatsApp nu funcționau.

De altfel, au fost probleme la nivel mondial pentru utilizatorii aplicației WhatsApp. Începând cu ora 10.00 ora României utilizatorii au început să observe dificultăți tehnice la serviciul de mesagerie. O situație similară s-a observat și în Marea Britanie, India, Malaezia sau Indonesia.

Utilizatorii nu au mai putut, începând cu ora 10 ora României să mai trimită mesaje, iar aplicația afișază un mesaj potrivit căruia încearcă să se conecteze, fără succes. Problemele cu WhatsApp au început în jurul orei 10 dimineața.

Din datele DownDetector, în România, problemele au apărut în jurul orei 09.40. Utilizatorii aplicaţiei au, în mare parte, probleme cu trimiterea mesajelor şi conectarea, în timp ce unii dintre utilizatorii spun că au probleme cu primirea mesajelor.

Potrivit…

Citeste continuarea Aici

You might also like