Premiile pentru sportivii din România vor fi majorate cu 50%

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a venit cu vești bune în ceea ce privește sportivii din România. Șeful Executivului a anunțat că sportivii români care obțin performanțe la competițiile internaționale vor avea premiile majorate cu 50 de procente.

Premierul a mai declarat, în cursul zilei de marți, 23 august, că această decizie va fi pusă în practică în cadrul următoarei ședințe a Guvernului, subliniind că nu s-a putut face acest lucru în ședința de azi deoarece timpul era prea scurt.

Astfel, ”Am avut o analiză la nivel guvernamental, am discutat împreună cu domnul secretar general, cu Ministerul Finanţelor şi am luat decizia ca în şedinţa de Guvern, nu cea de mâine, pentru că timpul este foarte scurt, ci în următoarea, să majorăm premiile care vă sunt acordate prin Hotărârea de Guvern 1447/ 2007 cu 50%”, a spus premierul, în cadrul la ceremoniei de acordare a unor distincţii sportivilor români care au obţinut performanţe la competiţiile internaţionale.

În contexzul financiar, şeful Executivului a mai spus că acest gest este unul cât se poate de firesc, bazându-se pe resursele e care le are Guvernul.

În afirmaţiile…

Citeste continuarea Aici

You might also like