Piscinele – de la un șantier în lucru la un spațiu perfect de relaxare

Ce lucru poate fi mai plăcut decât să te întorci acasă după o zi de muncă și să te relaxezi într-o piscină caldă sau să te răcorești în ea în zilele toride ale verii? Tot mai mulți oameni optează pentru a-și aduce o piscină fie în casă, fie în curtea casei, piața crescând extrem de mult în ultimii ani în țara noastră.

Pentru a avea totuși un produs sigur și de calitate în care să ne putem relaxa, este nevoie de un întreg proces de construcție a piscinei, proces ce implică mai multe echipe, dintre care cele mai importante sunt echipa de planificare a întreg procesului și firma hidroizolatii piscine aleasă pentru un produs complet. Astfel, până a ajunge la a avea un produs final, vom avea de-a face cu un șantier pe care ne dorim să fie prezenți cei mai buni oameni.

 

Care este rolul echipei de planificare a lucrării unei piscine?

Înainte ca firma hidroizolații piscine să intre în discuție, avem nevoie de firma principală care să se ocupe de organizarea cap – coadă a tuturor lucrărilor. Astfel, firma de planificare este cea care pune negru pe alb pașii de realizare a lucrărilor și împarte procesul de muncă între echipele implicate. Înainte de a face acest lucru, totuși, ei trebuie să testeze terenul și să ofere un plan orientativ al posibilei piscine clienților.

Acest plan inițial conține informații despre terenul vizat, precum și dacă acesta permite construirea unei piscine sau nu, prezentarea unui model de piscină și dimensiunile acesteia, dimensiuni pentru care sunt calculate prețurile materialelor și a mâinii de muncă. Acest plan inițial va conține de fapt o ofertă inițială care oferă prețul lucrării clienților care pot să îl accepte sau nu. După acceptarea planului, echipele trec la muncă ajungându-se la o formă betonată a piscinei finale.

 

Ce presupune lucrarea de hidroizolare a unei piscine și cine o realizează?

După ce piscina a prins formă, intervine firma hidroizolații piscine. Aceasta are rolul de a aplica un strat exterior hidroizolator care sa oprească posibilele infiltrații de apă din exterior sau din interior.

Un număr foarte mare de oameni au numeroase întrebări legate de scopul și modul de realizare a unei astfel de lucrări, astfel că următoarea listă a fost creată pentru a elimina orice confuzie:

  • Hidroizolarea unei piscine reduce pierderile de apă din piscină – costuri de reumplere mult mai scăzute
  • Hidroizolarea împiedică pătrunderii în piscină a bacteriilor ce pot duce la apariția ciupercilor sau a altor afecțiuni la nivelul pielii
  • Lucrarea de hidroizolație va fi acoperită cu un strat decorativ, deci piscina va avea un aspect plăcut
  • O lucrare de hidroizolație corectă crește durata de viață a unei piscine și asigură protecția betonului ce s-ar fi degradat în timp din cauza apei.

 

Milucon – una dintre cele mai pricepute echipe când vine vorba de lucrările hidroizolatoare

Probabil una dintre cele mai îndrăgite și cu experiență firme de pe piață, Milucon, poate fi una dintre alegerile dumneavoastră atunci când aveți nevoie de o lucrare de hidroizolare. Cu o vastă experiență în domeniu, echipa Milucon se bucură astăzi de numeroși clienți pentru lucrări de tip hidroizolatii hale, terase verzi și hidroizolații fundații și acoperișuri. Modele din toate aceste lucrări, dar și detalii prin care vă puteți da seama dacă ei sunt echipa potrivită pentru dumneavoastră găsiți pe milucon.ro.

 

Date de contact:

Telefon: 0766.526.542

E-mail: contact@milucon.ro

 

You might also like