Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Daniel Cuevas în funcția de director general pentru România

Compania Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Daniel Cuevas în funcția de director general pentru România, începând din 15 ianuarie 2021 însă s-a alăturat echipei Philip Morris Spania în anul 2000. După ce a deținut roluri în Key Accounts, Vânzări și Marketing în Spania și Insulele Canare, a fost numit director general al Philip Morris din Insulele Canare în 2010.

Astfel, Daniel Cuevas deține o diplomă în administrarea afacerilor și o diplomă în marketing de la Universitatea Pontifică Comillas din Madrid.

În contextul profesional, proiectul cu cel mai mare succes implementat în  anul 2021.

În opinia sa, Sunt mândru de progresele pe care le-am făcut în ultimii ani pentru a construi viitorul mai bun pe care ni l-am imaginat, a afirmat acesta.

De altfel, investițiile în fabrica Philip Morris România din Otopeni sunt un astfel de proiect de succes. Din anul 2017 până în prezent, suma de 500 de milioane de dolari au fost investiți în transformarea acestei fabrici dintr-o unitate de producție de țigări într-una care produce consumabile pentru alternativele fără fum. Aproape 100 de milioane de dolari din această sumă au fost…

Citeste continuarea Aici

You might also like